Een knusse kerst!


De tijd vliegt als je plezier hebt, zoals men dat zo cliché zegt. Het is waar, één keer met je ogen knipperen en we zijn alweer kerstfoto's aan het maken voor onze knusse kerstwens. Wij hebben er nog steeds ontzettend veel plezier in en we hopen dat onze leden het net zo naar hun zin hebben binnen de vereniging als wij. We gaan er voor nu eventjes tussenuit, onze familie ook wat aandacht geven en de knusse mentaliteit met hun delen. Wij, het XIIe bestuur wenst iedereen een knusse kerst toe en een nog veel knusser nieuwjaar! Knus Kerstkaartje 01 Dennis, onze commissaris interne betrekkingen kon helaas niet bij het maken van de foto aanwezig zijn, wel kwam de kerstman eventjes bij ons op bezoek! Oscar mocht voor de foto even op de oude man zijn schoot zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *