Boeken bestellen


Via de webshop van de Studystore kun je vanaf nu je boeken bestellen met korting! Door op de link onderaan dit bericht te klikken kom je bij de pagina van KNUS terecht. Dit is de enige manier om bij de lijsten te komen. Kies daar jouw boekenlijst uit en vink de boeken die je wilt bestellen aan. Daarna kun je de boeken via iDeal, automatisch incasso of een betalingsregeling betalen. Je kan kiezen of je de boeken thuis bezorgd wilt hebben (aanrader). Anders worden de boeken bij KNUS afgeleverd in de week van 25 augustus. Er komt een ophaal moment. Hierover volgt nog bericht, dus houd de facebook goed in de gaten.
Let op! Anders dan vermeld op de site hoef je als nieuwe eerstejaars nog geen formulier te sturen naar ons. Deze vul je in tijdens of na de introductieweek.Wanneer je boeken bestelt geef je automatisch aan dat je lid van KNUS wilt worden. https://knus.itdepartment.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *